Menu

T a p a s


  • Geroosterde paprika dip – munt – granaatappel – walnoot – Libanees brood
  • Iberico pata negra
  • Krokante kip- chili dip – sesamzaad – koriander
  • Gamba’s a la plancha
  • Buratta – kerstomaat – basilicum – zwarte olijf
  • Tataki tonijn – soja – avocado – lente ui
  • Kikkerbilletjes – look
  • Carpaccio rund – truffel dressing – bieslook
  • Gelakt buikspek – fris groen slaatje – wasabi crunch
  • Tartaar van run – slahart – ras el hanout – parezaan

Klassiekers


  • Ierse ribeye – verse frietjes – frisse salade – kruidenboter
  • Sliptongen – 3 stuks – verse frietjes – frisse salade
  • Stoverij van varkenswangetjes – verse frietjes – frisse salade

S a l a d e s


  • Krokante kip – chili dip – koriander – sesam
  • Cesar Salad – kip – croutons – ansjovis – ei – parmezaan –
  • Thai beef salad – kort geschroeid rund in sesam –
    granaatappel – Thaise vinaigrette
  • Nicoise – Saku tonijn – ansjovis – ei – kappertjes – olijf – bieslookdressing

Suggesties


  • Cocktails
    • Traveling lady
  • Tapas
    • Artisjok – zure room – dille
    • Krielaardappel – manchego kaas – jalapeños
  • Hoofdgerechten
    • Kabeljouw – tom kha kai – soba noodles
    • Gepofte rode biet – verse geitenkaas – quinoa – honing – tijm

P a s t a


  • Linguini – lamsgehakt – kokos – tomaat – komijn – koriander – verse kruiden – parmezaan
  • Orrechietta – rucola – kerstomaat – scamorza – pijnboompitten

Desserts


  • Creme brûlée
  • Wafel uit Brussel – geslagen room – rood fruit
  • Dame Blanche
  • Chocolade moelleux – vanille ijs